Kam dala orgány? Kim Kardashian na Met Gala vyděsila kolegy a novináře

9. května 2024·Celebrity·Matěj Kašpar

Kim Kardashian (Zdroj: Profimedia)

Kim Kardashian je známá tím, že pro módu udělá takřka cokoliv. Kvůli legendárním šatům Marilyn Monroe z roku 1862, ve kterých blonďatá sexbomba zazpívala tehdejšímu prezidentovi Johnu F. Kennedymu k narozeninám, zhubla skoro osm kilogramů. A tím to nekončí. V minulosti Kim navštěvovala lekce dýchání v korzetu, aby si mohla obléct extrémní obleček od návrháře Thierry Muglera v rámci Met Gala 2019.

Světoznámá Kardashianka je za vše nejprve kritizována, ale lidem postupně dochází, že zkrátka ví, co dělá. Celé roky veřejnost Kim považuje pouze za slavnou a talent prý žádný nemá, to se však za posledních pár let změnilo. Když přijala roli v seriálu American Horror Story, okamžitě se strhla lavina komentářů a většina z nich pravila, že seriál u nich kvůli Kim končí. Stačila první epizoda a vše se obrátilo a nyní po konci série je Kardashian chválená a považována za jediný důvod, proč aktuální sérii AHS zhlédnout.

Kim prostě neumí odpočívat a je absolutní workoholik. I proto možná přijala v roce 2021 účast v ikonické komediální show Saturday Night Live, což šokovalo celou Ameriku, jelikož Kardashianku nikdo nikdy za humoristku nepovažoval. Jestli ale Kim něco umí, pak je to postavit se výzvě, pořádně zamakat a následně se těšit úspěchu. Hvězda reality show SNL zvládla jako profík, rozesmála Američany a odškrtla si další milník.

Na posledním Met Gala podnikatelka všechny šokovala, když se ukázala v šatech od Johna Galliana. Její pas byl tak úzký, že na internetu začaly kolovat otázky, zda si náhodou nenechala odstranit žebra.

 

Zobrazit příspěvek na Instagramu

 

Příspěvek sdílený Kim Kardashian (@kimkardashian)

V jednu chvíli jí museli pomáhat asistenti, aby v šatech vyšla po schodech nahoru. Veřejnost často hvězdy jejího formátu za tyto extrémy kritizují, ale lidé z módní a umělecké branže chápou, že výsledek za to stojí. Jedná se o formu umění, pro kterou se podle vlastních slov Kim ráda obětuje.

Celebrity - další články

Doporučujeme